• Befektetési alap böngésző

  admin, 2010.06.23, szerda, 13:53
  Az eszköz használatához Ingyenes regisztráció szükséges.

  Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő befektetési alapot! A több, mint 600 alapot kockázati profil szerint egységes rendszerbe soroltuk, így a kategóriákon beül egymással összehasonlítható befektetéseket talál. A hozamokat az eredeti pénznemben elért eredmény mellett forintban is megtekintheti.
   
 • Portfólió ajánló

  totht, 2010.03.10, szerda, 14:36
  Az eszköz használatához Ingyenes regisztráció szükséges.

  Tervezze meg előre megtakarításait, és állítson össze befektetési céljainak és kockázatvállalási kedvének leginkább megfelelő portfóliót! Portfólióajánló eszközünkkel percek alatt megtudhatja, mibe érdemes fektetnie! Továbbá arra is választ kap, hogy mennyi pénzt kell havonta megtakarítania, hogy adott időszak végére egy bizonyos összeggel rendelkezzen.
   
 • Garantált, zártvégű befektetési alap értékelő

  totht, 2010.03.09, kedd, 19:01
  Az eszköz használatához Prémium jogosultság szükséges.

  A kalkulátor célja, hogy kiszámolja a tőzsdén kereskedett garantált, zártvégű befektetési alapokkal elérhető évesített hozamot. A hozamot a legjobb tőzsdei eladási ajánlatokból számoljuk. Ez a hozam garantált, azonban ha az alap nettó eszközértéke lejáratkor nagyobb lesz, mint a garantált érték, még magasabb hozamot érhetünk el. A garantált alapokról bővebben itt olvashat.
   
 • Portfóliókezelő rendszer

  admin, 2010.03.09, kedd, 16:15
  Az eszköz használatához előfizetés szükséges.

  Rendszerünk webes szolgáltatás formájában lehetővé teszi a különböző befektetési szolgáltatóknál vezetett számláin lévő megtakarításainak együttes áttekintését. A megkötött ügyleteinek rögzítése után portálunkon folyamatosan nyomon követheti portfóliója piaci értékét.
   
 • Kötvényhozam kalkulátor

  totht, 2010.03.08, hétfő, 14:21
  Az eszköz használatához Prémium jogosultság szükséges.

  A kalkulátor segítségével egyszerűen kiszámíthatja bármelyik forgalomban lévő magyar államkötvény, illetve diszkont-kincstárjegy lejáratig számított hozamát az árfolyam ismeretében. Ezen kívül az aktuális felhalmozott kamatot, valamint a kamatfizetések dátumát és összegét is megtudhatja.
   
 • Tartalom átvétel