Portfólió ajánló

totht, 2010.03.10, szerda, 14:36
 
Az eszköz használatához Ingyenes regisztráció szükséges.

Tervezze meg előre megtakarításait, és állítson össze befektetési céljainak és kockázatvállalási kedvének leginkább megfelelő portfóliót! Portfólióajánló eszközünkkel percek alatt megtudhatja, mibe érdemes fektetnie! Továbbá arra is választ kap, hogy mennyi pénzt kell havonta megtakarítania, hogy adott időszak végére egy bizonyos összeggel rendelkezzen.


Befektetéseinek hosszútávú hozamát leginkább az határozza meg, hogy portfóliójában mekkora arányt képviselnek a különböző kockázatú befektetési eszközök. Az alábbi portfólióajánló szoftver segítséget nyújt az Önnek megfelelő összetétel meghatározásában - ehhez egyedül azt a kérdést kell megválaszolnia, hogy mekkora átmeneti veszteséget tud elviselni anélkül, hogy pánikba esne. A nagyobb kockázatú eszközök hosszútávon magasabb hozam elérését teszik lehetővé.

A jelenleg rendelkezésre álló és tervezett megtakarításainak beállítása után megtudhatja, hogy melyek azok a konkrét befektetési alapok, amelyekkel leginkább elérheti befektetési céljait.