Médiaajánlat

Bemutatkozás

A Netfolio.hu befektetési portál 2008. októberben kezdte meg a működését. Legfőbb célja magas szakmai színvonalú, objektív megvilágítású befektetési, pénzügyi ismeretanyagok, információk publikálása, valamint látogatói számára olyan eszközök elérhetővé tétele, amelyek segítik a befektetési döntések meghozatalát, illetve az eredmények nyomon követését.

A téma iránt fogékony látogatók Befektetési tippek rovatunkban hazai és nemzetközi befektetési lehetőségekről olvashatnak, Árfolyam és a Rangsor oldalaink pedig a pénzügyi termékek széles körének összehasonlítását teszik lehetővé. Oktatási anyagaink és Eszközeink kezdők és haladók számára is segítséget nyújtanak a saját befektetési portfóliójuk kialakításához.

Célközönség

Látogatóink megtakarítások, befektetések, tőzsde, nyugdíj és öngondoskodás témák iránt érdeklődő emberek, jelentős részük szereti a megtakarításait saját maga kezelni.

Együttműködési, hirdetési lehetőségek

Portálunkon a hagyományos, banneres megjelenés mellett lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is. Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Együttműködő partnereink, referenciáink