Nyisson számlát partnerünknél, az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Akciós online számlanyitás magyar magánszemélynek »

Akciós fiókos számlanyitás regisztráció személyesen fiókba magyar vagy külföldi magánszemély»

Akciós céges regisztráció»

Kedvezményes feltételek az oldalunkon regisztrálóknak

A netfolio.hu-n keresztül regisztráló és számlát nyitó ügyfelek kedvezményes, mindössze 0,35%-os (min. 390 Ft) tranzakciós díjakkal kereskedhetnek a Budapesti Értéktőzsde azonnali piacán! Emellett portálunkon díjmentesen elérhetik az összes Prémium jogosultsághoz kötött funkciót, valamint egy év ingyenes hozzáférést kapnak online portfóliókezelő rendszerünkhöz, ami 41 760 forint megtakarítást jelent. (Az akció a Netbroker számlával nem rendelkező ügyfelekre érvényes.)

Kondíciók

- Ingyenes számlanyitás
- Kedvező számlavezetési díjak (0,01%+350 Ft/hó)
- Kötési díj a BÉT azonnali piacon 0,35%, min. 390 Ft
- Határidős BUX pozíciónyitás vagy zárás 200 Ft/kontraktus
- Kötési díj a Xetra (Frankfurt, Bécs) piacokon 0,35%, min. 7 EUR
- Államkötvények és diszkont kincstárjegyek is elérhetők
- Befektetési hitel lehetőség
- NYESZ és TBSZ alszámlák adókedvezmények eléréséhez
- Árfolyamértesítők, piaci elemzések, egyedileg összeállítható portfóliófigyelés (MyErsteMarket) Bővebb információ

Részletes díjjegyzék

A számlanyitás menete

Kattintson a fenti linkek egyikére majd töltse ki a regisztrációs űrlapot! Az adatok ellenőrzése után az Erste Befektetési Zrt. munkatársai e-mailben visszaigazolják regisztrációját. Utolsó lépésként a legközelebbi Erste Bank fiókban aláírható a számlaszerződés, amely során egyúttal pénzt is elhelyezhet a számláján (a befizetés banki átutalással is történhet), amelyből a Netbroker internetes felületén megkezdheti a tőzsdei kereskedést.Bemutatkozás

Az Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja. A piacvezető Erste NetBroker online kereskedési rendszeren keresztül hazai részvényekkel, határidős indexszel, állampapírral és befektetési jegyekkel is üzletelhet. Emellett befektetési hitelkeretet igényelhet, amellyel tőkeáttételes napon túli pozíciókat nyithat. A legújabb fejlesztések eredményeként már a német és osztrák tőzsdék legjelentősebb részvényeivel is kereskedhet.

Erste Netbroker szolgáltatás bemutatása