Nyisson számlát partnerünknél, a Hozam Plázánál!

Akciós számlanyitás online regisztrációval »

Kedvezményes feltételek az oldalunkon regisztrálóknak

A netfolio.hu-n keresztül regisztráló és számlát nyitó ügyfelek 3 hónap ingyenes hozzáférést kapnak online portfóliókezelő rendszerünkhöz, ami 10.440 forint megtakarítást jelent. Emellett portálunkon díjmentesen elérhetik az összes Prémium jogosultsághoz kötött funkciót.

Kondíciók

- Ingyenes számlanyitás
- Kedvező számlavezetési díjak (0,01%+350 Ft/hó)
- Alacsony tranzakciós jutalékok
(Pl. pénzpiaci alapok 0-500 Ft, kötvényalapok 0.75%, részvényalapok 1.5%)
- Kötési díj a BÉT azonnali piacon 0,3%, min. 200 Ft
- Határidős BUX pozíciónyitás vagy zárás 200 Ft/kontraktus
- Kötési díj a Xetra (Frankfurt, Bécs) piacokon 0,3%, min. 7 EUR
- Államkötvények és diszkont kincstárjegyek is elérhetők
- alszámlaként tartós befektetési számla (TBSZ) is nyitható, mellyel 3 év után adómegtakarítást, 5 év után pedig teljes adómentességet érhet el

Részletes díjjegyzék 2023.09.01-től

Részletes tranzakciós díjak 2024.01.05-től

A számlanyitás menete

Kattintson az alábbi, "Akciós számlanyitás online regisztrációval" linkre, majd töltse ki a regisztrációs űrlapot! Az adatok ellenőrzése után a Hozam Plaza munkatársai e-mailben visszaigazolják regisztrációját. Utolsó lépésként a legközelebbi Erste Bank fiókban aláírható a számlaszerződés, amely során egyúttal pénzt is elhelyezhet a számláján (a befizetés banki átutalással is történhet), amelyből a Hozam Plaza internetes felületén megkezdheti a befektetési jegyek vásárlását.

Akciós számlanyitás online regisztrációval »


Bemutatkozás

A Hozam Plaza Magyarországon az első befektetési jegyek forgalmazására szakosodott online áruház. Megtakarításait kényelmesen, az interneten keresztül fektetheti be a több, mint 600 befektetési alapból válogatva.

A Magyarországon egyedülállóan széles kínálat lehetővé teszi portfóliójának átalakítását anélkül, hogy új számlát kellene nyitnia, hiszen néhány gombnyomással átrendezheti befektetéseit.