A nyereség és hozam időbeli alakulásának megtekintése
Az időszaki részletezés napi, heti, havi, éves bontásokban is megjeleníthető, tetszőlegesen kiválasztott időszakra
A termékszintű bontás grafikon megmutatja, hogy mely termékek járultak hozzá legnagyobb mértékben a nyereségéhez
Nyereségét ügyletszintű bontásban is megtekintheti

Az időszaki hozam meghatározásához a napi portfólió-értékeken túl szükség van a ki- és befizetések, transzferek ismeretére is. A netfolio.hu pozícióvezetőben tetszőlegesen beállított időszakra kiszámíthatja portfóliója teljes nyereségét és hozamát, a széleskörű részletezési lehetőségek segítségével minden szükséges információhoz hozzájuthat a rendszerből. Az elért hozamot összevetheti egy saját maga által összeállított alternatív hozammal, benchmarkkal (pl. 60% MAX + 40% BUX indexek).

A részletezések között megtalálható az időszaki, termék szintű és ügyletenkénti megjelenítés is. Az időszaki részletezés felbontása év-hónap-hét-nap szinten állítható, és az adott időszaki áltagos bekerülési érték, nyereség és hozam mellett megjeleníti az alternatív befektetéshez képest elért többlethozamot is.

A termékszintű részletezéssel táblázatos és grafikonos formában is megvizsgálhatja, hogy mely elemek járulnak hozzá leginkább a nyereségéhez.

Az ügyletenkénti nyereség oldalon a beállított készletpárosítási módnak megfelelően jelennek meg a lezárt és nyitott ügyletek.

Kockázat >>