Napi portfólió jelentés PDF formátumban
A rendszer által generált riportok egyszerűbbé teszik a személyi jövedelemadó bevallását is

Amellett, hogy a rendszerbe bejelentkezve bármikor információhoz juthat befektetései állapotáról, beállíthatja, hogy a legfontosabb adatokról automatikusan, e-mail formájában értesüljön. A portfólió jelentést kérheti napi, heti, vagy havi rendszerességgel is.

Az általános, összefoglaló jellegű riportok mellett speciális jelentések is elérhetők: az SZJA kimutatás riport tartalmazza az összes fontos adatot a magánszemélyek személyi jövedelemadó-bevallásának elkészítéséhez. Az aktuális jogszabályoknak megfelelően kiszámított összeg mellett az alkalmazott szabályok is feltüntetésre kerülnek.

A rendszeres jelentéseken túl lehetőség van eseményekhez kötött értesítések kérésére is. Rugalmasan paraméterezhető limitrendszerünk segítségével Ön beállíthatja, hogy milyen tényezők fennállása esetén kér riasztást. Automatikus e-mail üzenetet kérhet, ha a teljes portfóliójának vagy valamely befektetésének értéke, nyitott nyeresége, kockázata egy adott érték fölé megy, vagy ha egy kötvénye lejár, kamatot fizet, stb. A beállításokat varázslók segítik, a tapasztalt felhasználók pedig akár Excel-hez hasonló kifejezéseket is írhatnak a riasztás feltételeként.

Termék- és áradatok >>