Üzleti előnyök tanácsadóknak


A jelenlegi gazdasági válság nemcsak a befektetõk, hanem a tanácsadók életét is jelentõsen megnehezíti.

Bár a válság első következménye az volt, hogy megjelentek az eddig kiváró ügyfelek, akik most látták megfelelőnek az időt a befektetésre, lassan a piac elcsendesedett és az eddigieknél alacsonyabb forgalomra állt be. Az egyszeri díjas szerződések szinte eltűntek a piacról. Emellett mivel a piac expanziójának megállásával a tanácsadók jövedelme lecsökkent, a tanácsadói szakmában is jelentős átrendeződés következett be. A verseny a tanácsadói szakmában is megélénkült.

Rendszerünk ebben a versenyben történő helytállásban segíti önt.

Segítség az értékesítésben

A befektetési tanácsadás folyamatában kiemelt szerepe van az ügyféligények felmérésének. A befektetési cél, az időhorizont és a kockázatviselési képesség mind olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a megfelelő konstrukció kiválasztását. A Netfolio rendszer ezt a fázist egy testre szabható kérdőív funkcionalitással támogatja. A kitöltést kalkulátorok támogatják, amelyek segítenek kiszámolni a leggyakrabban előforduló paramétereket (pl. különböző járadékkalkulátorok, TB nyugdíj, magánnyugdíjpénztári járadék becslése). A kérdőív rögzítése után a kitöltött adatoknak megfelelően automatikusan ajánlat, megoldási javaslat készíthető.

Az ajánlat elkészítéséhez a portfólióajánló eszköz is segítséget nyújt. Meghatározható vele a befektetési cél eléréséhez szükséges rendszeres megtakarítás mértéke, és az optimális eszközösszetételre is javaslat tehető. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél kockázati toleranciája alapján konkrét ajánlás adható a portfólió százalékos arányaira részvény-kötvény-pénzpiaci eszközök tekintetében. Ezen túlmenően, a Netfolio befektetési alap rangsorára építve a legjobban teljesítő alapok is kiválaszthatók, így egy igen gazdag döntéstámogatási apparátus kerül a tanácsadó kezébe.Magasabb szintű kiszolgálás

Közismert, hogy az ügyfelek által a biztosítóktól, bankoktól kapott kimutatások nagyon alacsony színvonalúak, azokból szinte semmilyen következtetés nem vonható le.

A Netfolio rendszerben a tanácsadók rögzíthetik a megkötött szerződések adatait, és beállíthatják, hogy az ügyfél folyamatosan (például havonta), magas színvonalú kimutatásokat kapjon az időszakban elért eredményekről. Ennek kiegészítéseként a váratlan eseményekre, például valamelyik alap árfolyamának nagyarányú csökkenésére is automatikusan fel lehet hívni a tanácsadó és az ügyfél figyelmét. Beállítható emellett az ügyfél rendszeres fizetéseinek határideje, amiről a tanácsadó szintén értesítést kaphat.Ha ügyfele több tanácsadóval áll kapcsolatban, vagy van még befektetésre váró pénze, az Ön által nyújtott szélesebb és professzionálisabb információk arra ösztönzik az ügyfelet, hogy több pénzt helyezzen el.

Saját arculat

Előfizetőink rendszerünket, jelentéseinket saját arculatukhoz, weboldalukhoz igazíthatják. Az tanácsadó igény esetén az ügyfele számára is biztosíthat online hozzáférést portfóliójához.Próbálja ki Ön is!

A Netfolio rendszer tanácsadói változata kipróbálható, az egy hónapos, ingyenes tesztidőszak keretében Ön is meggyőződhet a szolgáltatás előnyeiről.