Használati feltételek

Ön, mint felhasználó a Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1074 Budapest, Dohány utca 12-14., cégjegyzékszáma: 01-10-045266, a továbbiakban: szolgáltató) netfolio.hu befektetés nyilvántartó rendszerébe (a továbbiakban: rendszer) kíván belépni. A rendszer, minden rajta megjelenített szerkesztett adattartalom, az oldalt működtető szoftverek és egyéb alkalmazások szerzői jogi védelem alatt állnak, amely jogokkal a szolgáltató rendelkezik.

A rendszerben naprakészen nyilvántartjuk a legtöbb, magyarországi befektetési szolgáltatón keresztül elérhető befektetés nyilvános adatait. A rendszer egy sokoldalúan használható elemző eszköz, amellyel a felhasználók a saját egyéni szempontjaik szerint csoportosíthatják és vizsgálhatják a teljes magyar befektetési piacot vagy annak általuk kiválasztott részét, és legfőképpen elemzéseket végezhetnek saját konkrét befektetési portfóliójukra vonatkozóan. A rendszer használatát mintapéldákkal és az általános elemzői standardoknak megfelelő sablonokkal könnyítjük meg. Ezek az eszközök azonban csak a rendszer megtanulását és használatának megkönnyítését szolgálják, de semmiképpen nem minősülnek a szolgáltató részéről bármely befektetésre vonatkozó minősítésnek, elemzésnek vagy befektetési tanácsadásnak. A befektetések személyre szabott elemzését a rendszer hatékony segítségével a felhasználó végezheti el, a saját egyéni szempontjai szerint. Ennek megfelelően a szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználó befektetéseinek a rendszer használatával kapcsolatban bekövetkező eredményeiért vagy esetleges veszteségeiért.

A rendszert a ma használatos legfejlettebb informatikai környezetben fejlesztettük és működtetjük, különös gondot fordítva az adatvédelmi szabályok betartására. Nem áll módunkban azonban felelősséget vállalni a rendszerben lévő adatok teljességéért és helyességéért, bármilyen adatvesztésért vagy adatok illetéktelen kezekbe kerüléséért, illetve mindezekből vagy általában a rendszer használatából a felhasználónál vagy harmadik személyeknél bekövetkező esetleges veszteségekért és károkért.

Kérjük, a regisztráció lezárása előtt gondosan olvassa el a részletes végfelhasználói liszensszerződést. A rendszerbe való regisztrálás a végfelhasználói liszensszerződés elfogadását jelenti.