Netfolio már az iPaden és Androidon is!

radnaim, 2011.07.06, szerda, 15:18
 

Cikkünk az írásakor (2011.07.06) érvényes piaci állapotot tükrözi. Befektetési döntések meghozatala előtt mindig tájékozódjon az aktuális piaci helyzetről.

Ne maradjon le frissítéseinkről, regisztráljon és kérje hírlevelünket! Iratkozzon fel RSS csatornánkra!

"Ezek a B***netesek semmihez sem értenek". "A B***net ügyféltalálkozók leginkább a kész átverés show-ra emlékeztetnek" - ugye ismerősek ezek a szavak, ami után nem könnyű levegőt sem venni? Sok tanácsadót érnek jogtalanul ezek a kritikák. Mivel tudja cáfolni őket? Egy professzionális pénzügyi tervező alkalmazás használatával, amit az ügyfél otthonában, iPaden mutathat be.

Profi tanácsadó, profi eszköz
A táblagépek térnyerésével foglalkoztunk egy korábbi befektetési tippünkben. Ennek a trendnek a következtében víziónk szerint a befektetési tanácsadás és az online bankolás/befektetés is egyre inkább áttevődik a táblagépekre. A folyamat élére állva, és a tanácsadóknak történő segítségnyújtás érdekében úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük alkalmazásunkat a jelenleg piacvezető iPad/iPhone valamint a gyorsan feljövő Android platformokon. A rendszer természetesen PC-n is elérhető, sőt ezentúl a Mac rajongók által kedvelt Safari böngészőben is megjeleníthető.

Az iPad használatával a befektetési tanácsadó az ügyféltalálkozót professzionális hangulatúvá teheti: nincs szükség papíron kérdőívvel felvenni az ügyfél adatait, az adatok azonnal rögzíthetőek. Ezentúl a pénzügyi terv még az első találkozón kiértékelhető, és az egyes paraméterek módosításával az ügyfél és tanácsadó által interaktívan módosítható.

A rendszer a tanácsadócég saját arculatára formálható, így az ügyfél számára nem derül ki, hogy azt külső szolgáltató biztosítja.

Ügyfelek is elérhetik
Amennyiben az ügyfél is rendelkezik internet eléréssel rendelkező PC-vel vagy mobil eszközzel, a rendszerhez történő hozzáférés számára is biztosítható.

Ha szeretné a rendszert jobban megismerni, bővebb információt itt olvashat, valamint itt kérhet ingyenes, 30 napos tesztidőszakot.
 

Hozzászólások

    Hozzászólás

    • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
    • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
    • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

    További információ a formázási lehetőségekről