Nyisson számlát partnerünknél, az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Akciós számlanyitás online regisztrációval »

Kedvezményes feltételek az oldalunkon regisztrálóknak

A netfolio.hu-n keresztül regisztráló és számlát nyitó ügyfelek 6 hónap ingyenes hozzáférést kapnak online portfóliókezelő rendszerünkhöz, ami 20.880 forint megtakarítást jelent. Emellett portálunkon díjmentesen elérhetik az összes Prémium jogosultsághoz kötött funkciót.

Kondíciók

- Ingyenes számlanyitás
- Ingyenes számlavezetés
- Kötési díj a Xetra (Frankfurt, Bécs) piacokon 0,45%, min. 12 EUR
- Részletes díjjegyzék a tranzakciós jutalékokról
- A számlanyitás után ingyenes Tőzsdelabor oktatáson vehetnek részt devizapiaci és külföldi piacokon történő kereskedés témában
- Minimum nyitó összeg forint alapú számla esetén 500.000 Ft, euró alapú számla esetén 2.500 euró

Elérhető termékek

- Deviza (FX, opció, futures, forward)
- Arany és ezüst
- CFD (általános, index, commodity)
- Részvény
- Futures
- ETF, ETC

A számlanyitás menete

Kattintson az alábbi, "Akciós számlanyitás online regisztrációval" linkre, majd töltse ki a regisztrációs űrlapot! Az adatok ellenőrzése után az Erste Befektetési Zrt. munkatársai e-mailben visszaigazolják regisztrációját. Utolsó lépésként a szerződést az Erste Befektetési Zrt. székhelyén, az Erste Toronyban (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26) lehet aláírni. A személyes találkozó időpontját e-mailben egyeztetik Önnel az Erste Befektetési Zrt. munkatársai.

Akciós számlanyitás online regisztrációval »


Bemutatkozás

Az Erste Befektetési Zrt. új platformján, az Erste Traderen keresztül könnyen elérheti a külföldi piacokat, és olyan termékekkel kereskedhet mint CFD-k, devizapárok, opciók, külföldi részvények. Miután 2010 január 1-től ezeket a termékeket is 20%-is árfolyamnyereség-adó terheli, már magánszemélyként is megéri kereskedni velük. Az Erste Trader testreszabható kereskedési felülettel, beépített grafikonrajzolóval, intelligens árfolyamtáblával és jól strukturált termékkeresővel rendelkezik.

Erste Trader szolgáltatás bemutatása