Elindult a Netfólió portál

admin, 2008.05.09, péntek, 15:35
 

Cikkünk az írásakor (2008.05.09) érvényes piaci állapotot tükrözi. Befektetési döntések meghozatala előtt mindig tájékozódjon az aktuális piaci helyzetről.

Ne maradjon le frissítéseinkről, regisztráljon és kérje hírlevelünket! Iratkozzon fel RSS csatornánkra!

Tisztelt látogatók! A mai naptól elindul a Netfólió.hu pénzügyi és befektetési tanácsadó portál, mely egyedülálló szolgáltatásaival kívánja kiszolgálni látogatói igényeit.

Oldalunkon a következő tartalommal találkozhat:
- Árfolyamok: több mint 20.000 termékre biztosítunk naprakész adatot. Adatbázisunkban megtalálhatóak hazai és külföldi részvények, befektetési -és eszközalapok, kötvények és ETF-k is.
- Befektetési alapok rangsora: Rangsorunk a befektetési alapok közötti választást segíti. Az alapokat a kockázattal korrigált hozam alapján értékeljük.
- Befektetési tippek: Heti rendszerességgel adunk befektetési ötleteket olvasóinknak. A kiválasztás mindenkor fundamentális alapon történik és csak olyan befektetést ajánlunk, melyben mi magunk is hajlandóak vagyunk befektetni.
- Eszközök menüpont alatt: olyan eszközöket gyűjtöttünk össze, melyek segítenek a helyes befektetési döntés meghozatalában. Ezen eszközök legtöbbször csak a pénzügyi tanácsadók számára érhető el, de oldalunkon keresztül az eszközök többségét egy ingyenes regisztrációt követően bárki használhat. Ilyen alkalmazás például a befektetési alap böngésző, a a portfólió ajánló, a garantált, zártvégű befektetési alap értékelő, a kötvényhozam kalkulátor vagy éppen a több magyarországi bank által is alkalmazott portfólió kezelő rendszerünk.
-Kedvezményes számlanyitás: Partnereinken keresztül kedvezményes számlanyitási lehetőséget nyújtunk olvasónknak, annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb feltételek mellett kezelhessék pénzügyeiket. Kapcsolatban állunk többek között az Erste Befektetési Zrt.-val, az Equilor Befektetési Zrt.-vel és a Hozamplázával is. Az elérhető lehetőségek listáját ide kattintva tekintheti meg.

- Tanácsadók számára: olyan informatikai megoldásokat kínálunk egy csomagban, mellyel a pénzügyi tervezés egésze átfogható, ezzel garantálva a magas színvonalú pénzügyi tanácsadást. Eszközeink használatával olyan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinek, melyek eddig csak a legjobb privát banki szolgáltatások esetében volt elérhető. Próbálja ki díjmentesen 30 napig tanácsadóknak nyújtott szolgáltatásainkat. Ehhez mindössze a következő linken kell regisztrálnia: http://www.netfolio.hu/kapcsolat/tesztidoszak

Reméljük, hogy hasznosnak találja majd az oldalainkon fellelhető információkat és szolgáltatásokat. Üdvözlettel a netfolio.hu csapata

 

Hozzászólások

    Hozzászólás

    • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
    • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
    • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

    További információ a formázási lehetőségekről